De branding van visser & ko.

De lunchroom zit op een van de mooiste locaties van Rotterdam. Niet alleen de haven maakt het zo’n mooie plek, ook de architectuur van het Scheepvaartkwartier maakt het een fijne plaats om te genieten van een lekker bakje koffie. Ons hart gaat harder kloppen van de prachtige art deco van het Atlantic Huis waar wij gevestigd zijn. Daarom hielden wij de stijl in acht toen wij de lifestyler & designer Lucia en grafisch ontwerper Jessica van ’De Visser Van Troije’ vroegen de huisstijl voor ons te ontwerpen.

Het jonge en hippe Rotterdam samen met de bedrijfssfeer van de locatie waren een grote inspiratie voor het ontwikkelen van de eerste huisstijl en het logo van Visser & ko. Warme tinten en strakke lijnen vormden onze branding. Voor ons 1 jarig jubileum kozen wij ervoor nog wat meer sjeu aan de zaak te geven: de huidige huisstijl was geboren.

Met als inspiratie Japanse tuinen meets art deco is de nieuwe identiteit ontstaan. Onze prachtige vogels zijn echte vissers die een perfecte balans creëren met hun palmbladeren en art deco vormgeving.

Voor meer informatie bezoek

www.facebook.com/devisservantroije

www.jmjdesigns.nl

www.luciadevisser.com