Drago Mocambo is ware Italiaanse Passie. Al ruim 30 jaar maakt de Siciliaanse familie Drago met volle toewijding een van de beste Zuid-Italiaanse espresso koffies. Één ding is in deze 30 jaar nooit veranderd: De prijs/kwaliteit-verhouding van Drago Mocambo blijft onovertroffen!

30 jaar tijd is in koffiejaren ‘jong en dynamisch’ te noemen, maar in die jaren is er veel veranderd. Bij de familie Drago werd in het begin gebrand met een kleine Probat, die ondertussen is vervangen voor een heuse Petroncini in de splinternieuwe koffiehal! Niet alleen in de hal, maar ook op elke hoek in de fabriek staat een espresso machine om de vers gebrande koffie uit te kunnen proberen. Gelukkig is deze familie heel erg begaan met de kwaliteit van de koffie.

Het is een kwestie van proeven, proeven en nog eens proeven om het perfecte evenwicht van de koffie te vinden. Het is prachtig om te zien hoe met deze echte Italiaanse ‘passione’ deze fantastische producten ontstaan. Na het 18 tot 19 minuten langzaam branden wordt de koffie met lucht afgekoeld.

Natuurlijk delen wij de passie voor koffie met Drago Mocambo. Om een lang verhaal kort te maken: Waar vind je nog deze perfecte ambachtelijke kwaliteit voor deze prijs?!

Bij Visser & ko!